The secret life of JoK

Min blogg om mig och mitt liv... Världsliga händelser i min vardag...

Blåst av SMHI

Publicerad 2012-07-28 10:38:49 i Allmänt,

Idag hade jag tänkt mig att jag skulle visa upp min bleka kropp på någon badplats för SMHI hade lovat strålande sol och 27 grader hela dagen! Vad vaknar man till för väder tro, jo moln och grådassig himmel! Vet inte varför jag hoppades när deras prognoser inte stämt mer än 50% på hela sommaren... Jag känner mig blåst på sol!

Jag är iaf mästare på minigolfbanan...

Publicerad 2012-07-19 21:01:58 i Allmänt,

Igår berättade syrran gladeligen (och med all rätt) hur många cm hon lyckas bli av med runt midjan.. Det är verkligen imponerande och man blir ju faktiskt lite avundsjuk.. Men om min röv var placerad där den egentligen är tänkt att vara placerad och inte på ryggen så skulle jag nog också minska några cm runt midjan.. 

Får väl säga att det står 1-1 eftersom jag utklassade henne i minigolf igår!

Hon vill säkert kontra med att hon har större tuttar än mig men den lilla går inte...

Galleri Iphone

Publicerad 2012-07-12 22:46:55 i Allmänt,

Jag har en del bilder som jag vill lägga ut som inlägg när jag inte orkar skriva långa inlägg.. Men eftersom bloggappen inte verkar fungera så får det vänta!

Good minds think alike!

Publicerad 2012-07-12 22:45:36 i Allmänt,

Idag sa Dawid precis samtidigt som jag tänkte på det att Jason Statham skulle passa bra som Bond! Det händer ibland att han säger saker precis samtidigt som jag tänker det men hur han kom på att man skulle skippa Craig och sätta in Statham är för mig en gåta! Fast jag skulle inte klaga, jag skulle gladeligen svara ja om han ville se en Bond-rulle.

Mitt huvud har spelat mig ett spratt fler gånger sista tiden, häromdagen drömde jag om älvor(??) Det första som de pratar om på tv när jag slår på den är just älvor. Hur stora är oddsen? Eller som någon dag senare, när jag helt appropå ingenting tänker på en bok jag läst så nämner tv-hallåan just den boken.

En kompis frågade för nån vecka sedan om jag ville komma hem till henne om hon ordnade med ett medium! Jag svarade att det vore coolt eftersom jag faktiskt tror på spöken men nu vet jag inte om jag vågar längre...

Det kallas semester....

Publicerad 2012-07-07 12:41:14 i Allmänt,

Halva tiden på min semester har gått nu.. Kommer det någonsin bli sommar i år?

Igår efter att jag plockat ut pengar och hoppade in i bilen, härjandes "go, go, go, go" som om jag nyss rånat en bank, åkte vi på roadtip till världsmetropolen Vadstena och drack på tok för mycket kaffe hos Elin. 

I förrgår besökte vi Nora, också en av Sveriges värdslmetropoler, för att äta en gigantisk glass! Lätt värt att åka några mil för att få trycka i sig största glassen till lunch...

Det är typ så semestern ser ut i år, det heter att spara pengar! Egentligen om man räknar alla pengar som går åt till sådana här småtripper skulle man säkert kunna åka på en sista minuten för samma summa. Det närmaste utomlands jag kommer i år är Arlandas parkering på måndag när resten av min familj ska åka till Bulgarien en vecka.. Är jag bitter? Nä, men nu får det gärna bli sol resten av min semester!!

Om

Min profilbild

JoK

29 år och sambo. Har utvecklat en alldeles särskild kärlek till London, Indiska och Jason Statham.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela