The secret life of JoK

Min blogg om mig och mitt liv... Världsliga händelser i min vardag...

En ynka blomma

Publicerad 2011-12-29 22:16:47 i Allmänt,

En liten tapper blomma kämpar sig kvar på mina två orkideer på jobbet! Undra om de känner på sig att de snart ska flytta till ett annat rum i en annan del av sjukhuset?!!!

Julegris numero uno

Publicerad 2011-12-29 21:53:29 i Allmänt,

Nu är julen slut och det är så jädra skönt.. Det ligger fyra stycken smälta kolor kvar i en burk på bordet.. Jag mår lite illa när jag tittar på dem.. Känner mig som ett övergött vårtsvin (typ Pumba!!) Efter att ha tokätit hela julhelgen ska det bli skönt med lite ordning i vardagen igen efter nyårshelgen.. Det ska bli skönt att komma igång ordentligt med träningen även om det kommer vara en miljard människor på Friskis som har avlagt sina nyårslöften om ett bättre hälsoår!!

Julgodis!

Publicerad 2011-12-22 21:30:18 i Allmänt,

Nu är allt godis klart! Tror knäcken blev för mjuk och kolan blev rinnig... Fuck it! Jag tänker ge bort som julklapp iaf!!

Årets ord!?

Publicerad 2011-12-21 20:37:19 i Allmänt,

Årets ord är: Botanisera! Jag har hört flera personer, helt oberoende av varandra, säga det ordet! Senast i en reklam med Lotta Engberg! Jag får ingen kläm på när man ska använda ordet och tror nog att alla som jag hört säga ordet bara sagt det för det låter kul, egentligen vet inte de heller vad det betyder!!

Snacka om vanemänniska..

Publicerad 2011-12-20 20:54:03 i Allmänt,

Igår kom jag på den briljanta idén att få in mer vardagsmotion i mina dagliga rutiner.. Till exempel, ta trappen istället för hissen etc. Det gick bra när jag skulle ner för trappen hemma i trapphuset men när jag kom till jobbet hade jag helt förträngt det och tryckte vant på hissknappen och åkte de ynka två våningarna upp. Suck! Nytt försök imorn!!! Har en känsla av att det kommer ta tid att lyckas ändra en sån ful lyxovana som att åka hiss!!

Utan vantar försmäktade jag en 5-minuters cykeltur!

Publicerad 2011-12-16 22:02:36 i Allmänt,

Imorse var jag så trött så jag glömde mina vantar hemma när jag skulle till jobbet, ändå räknade jag allt, nycklar, väska, matlåda, mobil! Kände att det var nåt som fattades men orkade inte gå upp och hämta dem när jag kom på det! Tur att det inte var så kallt ute så jag behövde skrapa sadeln för det hade blivit jobbigt utan vantar..

Snuskspinning

Publicerad 2011-12-14 20:46:30 i Allmänt,

Idag på spinningen var det någon av de som satt i närheten av mig som luktade en blandning av svett och sur disktrasa, jag misstänker damen med mössa och tjockärmad tröja! Vem går på spinning i mössa och tjock tröja???? Vad som brukar vara kvällens höjdpunkt blev idag alltså en lång och plågsam timme, jag undrar fortfarande varför jag inte bytte cykel!!

Julpynt i våran hiss

Publicerad 2011-12-12 19:49:20 i Allmänt,

Någon av grannarna tycker att det blir lite trevligare att åka hiss om det står en yttepytte julstjärna fastkilad mellan handtaget och spegeln! Måste erkänna att lite mysigt är det! Julmys!

Söndagsångest!

Publicerad 2011-12-11 21:06:18 i Allmänt,

Jag brukar inte ha söndagsångest. Jag tycker mitt jobb är roligt och jag trivs som fisken i vattnet. Men just idag önskar jag att jag hade en sån där tidsmaskin som Stewie i Family Guy har, då skulle jag kunna resa till framtiden och förvissa mig om vad som händer imorgon och på så sätt förbereda mig mentalt.

En alienfilm för mycket

Publicerad 2011-12-11 20:58:08 i Allmänt,

Det har varit lite mycket alienfilm hemma nu.  Jag och min sambo är inte särskilt överens om vad för film vi ska titta på och den senaste tiden har han valt lite för många alienfilmer som spårar ur redan innan de börjar. Jag behöver väl inte säga att dessa filmer inte imponerar särskilt mycket på mig. Men det är kul att inflika "trooooligt" ibland när han är som mest exalterad.

Just nu visar våran skitstora tv Apollo 18? och jag sitter här och väntar på rätt läge för en väl vald kommentar. Bara namnet på filmen säger väl en del? Right?

Julbord på "lokal"

Publicerad 2011-12-11 20:36:17 i Allmänt,

Igår kväll var vi på julbord med Dawids jobb. Det var mycket trevligt och mycket god mat. Åt lite för mycket, som jag antar att man gör på sådana där julbord. Var på vägen hem lite fööör mätt och när jag skulle rapa så höll maten på att komma upp igen.

Jag tror mig minnas att det var mitt första julbord ute på "lokal" och helt ärligt så känner jag inte att jag missat något innan för även om det var gott så finns det inget som slår min mammas Janssons frestelse och inte hennes köttbullar heller för den delen. Med det sagt borde jag ha tjänat ihop till både en och två fina julklappar från Indiska :D

Typiskt

Publicerad 2011-12-09 22:16:01 i Allmänt,

Nu när jag var i London shoppade jag inte så mycket till mig själv. Shoppade mest julklappar och var nöjd med det, dock hittade jag efter mycket letande ett jättefint skal att pimpa min iphone med. Var skitnöjd i typ en dag tills jag fattade att jag köpt nåt skit som inte passar till min telefon. Det sittar snett och är av kvaliteten att det lossnar flagor. Snart har jag ett helt vitt skal som egentligen var ett svart med massa fina blommor. Suck!

Är det fest så är det!

Publicerad 2011-12-09 21:35:44 i Allmänt,

Idag skulle jag fira med skumpa men jag glömde gå till Systembolaget. Får nöja mig med att fira med glögg. Som tur är har jag inte vilken glögg som helst hemma utan årgångsglöggen, Blossa -11 Arabica. Jäklar vad god den var! Ska fira hela kvällen!

                                                                     

Inlägg från mobil!??

Publicerad 2011-12-08 21:56:40 i Allmänt,

Nu för tiden går det tydligen att blogga från mobilen! Vilken tur att jag gick från mina principer med knapptelefon och skaffade en superflashig iphone! Bjuder på en noga utvald bild oxå från mitt iphonegalleri!
London by night i juletider!

Sugen på att blogga igen!

Publicerad 2011-12-07 22:00:09 i Allmänt,

Det var cirka ett och ett halvt år sedan jag bloggade sist och när jag läste igenom min gamla blogg yoyo.blogg.se kändes det inte aktuellt att fortsätta på den! Den kändes lite ur tiden man kan säga. Så här kommer min nya blogg, en mer lite vuxnare variant och mig och mitt liv. Vad den kommer innehålla vet jag inte än för jag har inte funderat ut det. Men, den kommer med all säkerhet innehålla en del inlägg om min tramsiga vardag och en hel del mycket världsliga ting. Håll till godo.

Om

Min profilbild

JoK

29 år och sambo. Har utvecklat en alldeles särskild kärlek till London, Indiska och Jason Statham.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela