The secret life of JoK

Min blogg om mig och mitt liv... Världsliga händelser i min vardag...

Vardagslyx ala Dawid

Publicerad 2012-01-23 21:54:42 i Allmänt,

Ikväll stekte han äggröra på sex (6) ägg... Jag undrade om han gjorde matlåda, men icke, han tryckte i sig alla sex ägg själv!! När det börjar lukta äggmök vet jag vem som är skyldig!!

När en man är riktigt förkyld

Publicerad 2012-01-19 20:02:25 i Allmänt,

Dawid ligger ynklig i soffan och tycker synd om sig själv...

"-Du skäller ju bara på mig om jag går till jobbet..."

Jag föreslog att han skulle stanna hemma, ta en alvedon och lite hostmedicin, men det var tydligen ingen bra ide... Jag sa bara att ingen kommer tacka honom om han går och jobbar som ett vrak..
Han stannade iaf hemma och nu ska tre liter läsk och 400 g choklad + whiskey tydligen hjälpa en ynklig karl att bli frisk..

Sova innan träningen?

Publicerad 2012-01-13 15:45:08 i Allmänt,

Undra hur bra det kommer gå om jag tar en tupplur nu innan träningen som börjar om en timme... Risken är ju stor att jag sover hela träningen och det blir jag ju inte direkt starkare av... En kopp kaffe låter bättre, tar jag två kanske jag tokhetsar några extra benböj... Noooot!!!

Mitt nya tidsfördriv

Publicerad 2012-01-12 20:52:51 i Allmänt,

Jag har hittat appen bubbleshooter och spelar som besatt, de arga fåglarna är åtsidosatta! Jag skjuter bubblor som om det inte fanns någon morgondag, när det är nåt dåligt på tv, typ alienfilm, i reklampauserna, på toaletten.. En gång spela jag så länge på toa att mina ben somnade!! Måste sett lite kul ut när jag försökte ta mig till soffan för att fortsätta spela.. Dags för avgiftning!??

Bye bye medicin, hello kärl- thorax

Publicerad 2012-01-10 21:29:10 i Allmänt,

Nackdelen med nytt jobb är att man är så sjukt trött på kvällarna.. Jag som var trött innan är nu dubbelt så trött... Funderar ändå på att plåga mig själv och titta på hela Boys dont cry ikväll... Drama känns lagom avancerat med allt nytt som försöker få plats i huvudet..

Fördelen med att sluta ett jobb är den fina orkiden som pryder mitt köksfönster... Hur länge kommer den överleva??


Tarantino-night

Publicerad 2012-01-06 22:21:41 i Allmänt,

Hade tänkt kolla på Kill Bill 1 och 2 nu när jag var ensam hemma, men det får bli ett annat mästerverk eftersom pappa envisades med att bjuda på mat! Give it up for Puuuulp fiction!!!!!!

First time in London

Publicerad 2012-01-06 17:48:07 i Allmänt,Första gången jag åkte till London var jag 17 år tror jag..... Det var Elin som lurade med mig och efter det är jag fast.. Att åka till London är som att åka hem!

Detta kort har Elin tagit, ska nog leta igenom mina foton och se om jag hittar fler godbitar...

En konstig känsla

Publicerad 2012-01-06 17:31:35 i Allmänt,

Igår arbetade jag sista dagen på jobbet.. Det känns lite konstigt att jag inte ska dit på måndag igen, jag tror inte riktigt jag har förstått det än.. Hade kanske känt annorlunda om det var arbetslöshet som väntade, men jag har ju faktiskt fått ett fast jobb, det tredje fasta jobbet i raden.. Hur sjukt är inte det?? Hur som helst, nytt år, nya utmaningar.. Nu kör vi!!!!

Om

Min profilbild

JoK

29 år och sambo. Har utvecklat en alldeles särskild kärlek till London, Indiska och Jason Statham.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela