The secret life of JoK

Min blogg om mig och mitt liv... Världsliga händelser i min vardag...

Jag fick biljetter...

Publicerad 2012-11-30 22:12:25 i

Jag kan inte förstå att det är sant! Robbie Williams på Ullevi.. Hur grymt är inte det?!!
Det blir en helg i Göteborg med Lina! Wiiii

Jag satt i obekväma stolen igår!

Publicerad 2012-11-20 22:18:28 i

I går var det dags för snipp snipp-prov! (Cytologprov på vanligt språk). Nu knipsar de ju kanske inte men i alla fall...

Är det bara jag som funderar på hur många som dragit på en brakskit när de klättrat upp i gynstolen och hasat fram? Eller vart på skalan gynekologen skulle placera den värst illaluktande m....n! Bara för att bryta isen? Eller? Bara jag??
Någon som känner sig bekväm i stolen och inte har sådana nervösa frågeställningar i huvudet?
Och en annan sak, hur gör ni med strumporna?

En riktig vän!

Publicerad 2012-11-20 22:04:11 i

Man vet att man har en riktig vän när hon ringer samtidigt som man knåpar ihop ett sms till henne!
Otäck telepati så här en tisdagskväll!

I say potejto, you say potato

Publicerad 2012-11-11 13:33:25 i

Hur gott det än är med potatis så är det ett helvete varje gång de jävlarna ska skalas! Hur man än gör så gör det ont i händer, rygg och fötter...
I curse you damn potatis!

Gordon Ramsey hade skällt ut mig....

Publicerad 2012-11-04 19:07:29 i Allmänt,

... och ingen hade betalat för maten som jag serverade idag.
Jag var sjukt sugen på fläskkotlett, potatis och brunsås så det var vad som stod på menyn... På nåt vis lyckades jag torrkoka köttet så det som skulle bli årets godaste sås blev ett skämt!
Hade jag inte varit hungrig hade jag kastat hela skiten i soporna för vem vill äta en brunsås ala blå band när man egentligen är sugen på att slåss om sista potatisen i kastrullen för att få doppa i såsen? Slicka tallriken när den badar i pulversås är ju inte direkt ett drömscenario!!
 
Imorgon ska jag föreslå att rotera matlådor på lunchen, vad som helst är bättre än torrkokat kött och pulversås!!
 
 

Min sargade käft är som gjord för att dra ut visdomständer från

Publicerad 2012-11-02 15:41:00 i Allmänt,

Igår drog jag ut visdomstand nr 2. Hade fått remiss till specialisttandvården, parodontologen. Om man googlar parodontologi får man veta att det är läran om tandlossningssjukdomar. Redan där blev jag nervös och funderade på om min tandläkare glömt berätta nåt för mig, har jag en tandlossningssjukdom? Hela dagen igår gick jag och stressade upp mig för specialisttandläkaren hade kort berättat vid mitt första besök (jag ville inte ha den långa beskrivingen) om hur han skulle operera ut tanden och hur dyrt det skulle bli. När jag kom in till behandlingsrummet/operationssalen fick jag en fin mössa och plastskydd till fötterna. Sen dukade de upp för värsta operationen och tandsköterskan frågade tandläkaren vad han ville suturera med och jag önskade för en kort stund att jag inte jobbat inom vården så jag inte förstått vad de pratade om. Inte fan ska de sy i munnen på mig?!! Hur som helst bedövade han och sedan började han känna och dra i munnen/tanden med en tång. Det knastrade och jag fick lite lätt panik för jag var övertygad om att nu drar han ut fel tand. Vips så var tanden ute utan operation. "Det gick ju lätt det där!" sa han och tryckte in en kompress i käften på mig! "Nu biter du på den där i en halvtimme" fortsatte han. "Drog du ut RÄTT tand?" frågade jag. Det gjorde han och idag har jag bara lite ont efter att ha mulat den dos paracetamol man får utan att riskera leverskador.
 
"Billigt" blev det också så nu har jag 1400 kr till godo, funderar på om jag inte ska köpa mig ett par skor!

Tjejernas kväll

Publicerad 2012-11-01 20:42:58 i

Trevligt var det men ljudet i Conventum kunde varit bättre... Kvällens höjdpunkt var tolken som tolkade hela kvällen utan avbytare! Eloge till honom!!

Om

Min profilbild

JoK

29 år och sambo. Har utvecklat en alldeles särskild kärlek till London, Indiska och Jason Statham.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela