The secret life of JoK

Min blogg om mig och mitt liv... Världsliga händelser i min vardag...

Alla värderar vi våra ägodelar olika

Publicerad 2012-09-29 14:09:29 i

I natt drömde jag att vi flyttat och mitt i allt flyttstök kom jag på att vi glömt flytta med mitt badrumsskåp! Jag blev helt knäckt och skulle genast ringa och be om att få hämta det.
Jag hade ingen aning om att mitt badrumsskåp betydde så mycket för mig!
Någon som kan tolka drömmar? Jag önskar mig fortfarande en drömtydarbok!

Vore även intressant att veta vad det betyder när man blir jagad av en läkarkollega eller att två andra läkarkollegor stjäl dollar av varann.. Jag tolkar det i dagsläget som att sommarsemestern inte räckte till!

Seth MacFarlane är min idol

Publicerad 2012-09-23 10:49:53 i

Om jag idag skulle fylla i en mina vänner-bok så skulle det på frågan "min idol" stå Seth MacFarlane! Gillar man Family Guy så kommer man gilla Ted!!!

Tarantino skulle förstås också stå med på den raden, jag typ längtar ihjäl mig till januari och Django Unchained!

Gofika från Vingåker

Publicerad 2012-09-22 15:21:34 i

I Vingåker släpper man fram änder på övergångsstället och så köper man ruskigt goda delicato på outlet!

Jag står fast vi att man inte ska äta mögel

Publicerad 2012-09-14 18:39:13 i Allmänt,

Igår var jag på ostprovning med jobbet! Det var en trevlig tillställning och det bjöds på tio olika ostar! Den fjärde osten vi fick prova hette nåt i stil med döden och då undrade man ju genast vad som skulle komma efter den ochsom man kunde tro var det inte gott! En del säger att det smakar ju inte som det luktar men jag kan informera om att det gör det visst!
 
Eftersom starka ostar kliar på tungan så kunde jag ju förstå att det inte skulle vara så mycket för mig, och med mögelostens historia nyss berättad så blir man ju inte direkt sugen att stoppa det i munnen. (Tydligen lät man brödlimpor mögla i grottor tills det inte fanns nåt bröd kvar och så blandade man ner det i ostsmeten) Ni hör ju hur det låter!!
 
Om man ändå under pistolhot skulle tvingas äta mögelost så kan jag rekommendera vitmögelost typ brie, den var helt okej! Annars funkar hushållsost, billinge och annat milt, som är som att slicka på ett fönster, helt utmärkt och det innehåller förhoppningsvis inget mögel!

Om

Min profilbild

JoK

29 år och sambo. Har utvecklat en alldeles särskild kärlek till London, Indiska och Jason Statham.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela